пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Перевірочна робота за професією «Жилувальник м’яса IІ розряду» в групі №1


22  березня 2018  року в кабінеті № 32 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота за професією «Жилувальник  м’яса IІ розряду» в групі №1 з майстром в/н Юрченко Т.Г.
 Перед здобувачами освіти було поставлено завдання – жилування м’яса частин яловичинисвинини та баранини. Під час перевірочної роботи здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання.    
Перед здобувачами освіти було поставлено завдання – жилування м’яса частин яловичини, свинини та баранини. Під час перевірочної роботи здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання.Роботи здобувачів освіти були оцінені комісією за такими критеріями:
-   Підготовка сировини.
-  Жилування м`яса  яловичини.
- Жилування м`яса свинини.
-Жилування м`яса  баранини .
-Контроль якості.
-Техніка безпеки при роботі.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".

12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...