середа, 21 березня 2018 р.

М'ясні ідеї до Великоднього столу

Зазвичай на Великдень подаються холодні м'ясні закуски, тому що вони готуються напередодні, ще під час Великого посту. У світле Христове Воскресіння, коли сім'я повертається додому з церкви,господиня накриває святковий великодній стіл і подає вже приготовані заздалегідь великодні страви: паски, крашанки і, звичайно ж, різноманітні, вишукані і найсмачніші мясні частування.
Домашня ковбаса





Відварене сало

Медова буженина






Свинина з чорносливом

М'ясний рулет з грибами



                             


Екзотична свинина з ананасом
Яловичий рулет 






Підчеревина 

                                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".

12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...