четвер, 12 квітня 2018 р.

Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".


12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота за професією «Жилувальник м’яса IІІ розряду» в групі №1 з майстром в/н Юрченко Т.Г.
   Здобувачі освіти показували процес жилування частин м’яса яловичини, свинини та баранини.
   Жилування - це процес відділення від м'яса дрібних кісточок, хрящі, грубої сполучної та жирової тканини, кровозгустків, забруднення та розподіл м’яса на сорти.
   Яловичину поділяють на такі сорти : вищий, І сорт та ІІ сорт.
   Свинину поділяють на: жирну,нежирну та напівжирну.
   Баранину поділяють на: нежирну та жирну.
   Під час перевірочної роботи здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання про:
- анатомічну будову м’язової, сполучної і жирової тканин;
- вимоги технологічної інструкції до жилування і розбирання м’яса;
- якісні ознаки м’яса від різних частин туш і субпродуктів та їх виробниче призначення;

- правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
                                                                                 

                                            



Немає коментарів:

Дописати коментар

Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".

12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...