Виробниче навчання


Тематичний план виробничого навчання

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду

з\п
Тема
Кількість годин
Професія – 7411 Обвалювальник мяса
Кваліфікація - Обвалювальник мяса -3- го розряду
1.
Вступ. Ознайомлення з виробництвом. Техніка безпеки  та пожежна безпека.
6
2.
Підготовка робочого місця та інструменту до роботи.
6
3.
Попередня обробка сировини.
24
4.
Навчання прийомам обвалювання півтуш,четвертин яловичини.
42
5.
Навчання прийомам обвалювання півтуш,четвертин свинини.
42
6.
Навчання прийомам обвалювання туш баранини.
18
7.
Розбирання півтуш свинини на копчення.
18
Всього годин:
156






Тематичний план виробничого навчання

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду

з\п
Тема
Кількість годин
Професія – 7411 Обвалювальник мяса
Кваліфікація - Обвалювальник мяса -4- го розряду
1.
Вступ. Ознайомлення з виробництвом. Техніка безпеки  та пожежна безпека.
6
2.
Підготовка робочого місця та інструменту до роботи.
6
3.
Обвалювання частин туші яловичини.
36
4.
Обвалювання частин туші свинини.
36
5.
Обвалювання частин туші баранини.
30
Всього годин:
114






Тематичний план виробничого навчання

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду

з\п
Тема
Кількість годин
Професія -9322 Жилувальник мяса та субпродуктів
Кваліфікація – Жилувальник мяса -2- го розряду
1.
Вступ. Ознайомлення з виробництвом. Техніка безпеки  та пожежна безпека.
6
2.
Жилування мяса яловичини.
42
3.
Жилування мяса свинини.
42
4.
Жилування мяса баранини.
18
5.
Піджилування м’яса  субпродуктів і виробництво м’ясних напівфабрикатів.
12
6.
Контроль технологічних процесів.
6
Всього годин:
126






Тематичний план виробничого навчання

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду

з\п
Тема
Кількість годин
Професія -9322 Жилувальник мяса та субпродуктів
Кваліфікація – Жилувальник мяса -3- го розряду
1.
Вступ. Ознайомлення з виробництвом. Техніка безпеки  та пожежна безпека.
6
2.
Жилування мяса яловичини.
24
3.
Жилування мяса свинини.
24
4.
Жилування мяса баранини.
24
5.
Жилування м’яса  субпродуктів і виробництво м’ясних напівфабрикатів.
12
6.
Контроль технологічних процесів.
12
Всього годин:
102







Тематичний план виробничого навчання

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду
з\п
Тема
Кількість годин
Професія -7411 Виробник м’ясних напівфабрикатів
Кваліфікація – Виробник м’ясних напівфабрикатів-4-го розряду  
1.
Вступ. Ознайомлення з виробництвом. Техніка безпеки  та пожежна безпека.
6
2.
Ознайомлення з виробництвом. Техніка безпеки  та пожежна безпека
6
3.
Підготовка робочого місця та інструменту до роботи
12
4.
Навчання прийомів підготовки обваленої яловичини,свинини,баранини.
36
5.
Навчання прийомів виготовлення натуральних напівфабрикатів.
48
6.
Навчання прийомів виготовлення панірованих напівфабрикатів
30
7.
Навчання прийомів складання фаршу. Нові технології.
18
8.
Навчання прийомів роботи на автоматі з виробництва напівфабрикатів.
24
9.
Навчання прийомів виготовлення швидкозаморожених готових страв.
18
10.
Навчання прийомів виготовлення фаршу для кулінарних борошняних виробів
18
Всього годин:
216
Разом годин:
714



Тематичний план виробничої практики

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду

з\п
Тема
Кількість годин
Професія – 7411 Обвалювальник мяса
Кваліфікація - Обвалювальник мяса -3- го розряду
1.
Ознайомлення з підприємством,інструктажі з охорони праці і пожежної безпеки.
7
2.
Самостійне виконання робіт зі складністю обвалювальника мяса 3 го розряду
133
Всього годин:
140



 Тематичний план виробничої практики

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду

з\п
Тема
Кількість годин
Професія – 7411 Обвалювальник мяса
Кваліфікація - Обвалювальник мяса 4- го розряду
1.
Ознайомлення з підприємством,інструктажі з охорони праці і пожежної безпеки.
7
2.
Самостійне виконання робіт зі складністю обвалювальника мяса 4 го розряду
70
Всього годин:
77




 Тематичний план виробничої практики

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду

з\п
Тема
Кількість годин
Професія – 7411 Жилувальник мяса та субпродуктів
Кваліфікація - Жилувальник мяса та субпродуктів -2- го розряду
1.
Ознайомлення з підприємством,інструктажі з охорони праці і пожежної безпеки.
7
2.
Самостійне виконання робіт зі складністю  жилувальник мяса та субпродуктів  2 го розряду
133
Всього годин:
140






Тематичний план виробничої практики

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду

з\п
Тема
Кількість годин
Професія – 7411 Жилувальник мяса та субпродуктів
Кваліфікація - Жилувальник мяса та субпродуктів -3- го розряду
1.
Ознайомлення з підприємством,інструктажі з охорони праці і пожежної безпеки.
7
2.
Самостійне виконання робіт зі складністю  жилувальник мяса та субпродуктів а 3 го розряду
70
Всього годин:
77






 Тематичний план виробничої практики

                    професії 7411 « Обвалювальник мяса» -3,4-го розрядів;
9322«Жилувальник мяса та субпродуктів»-2,3-го розрядів;
                    7411 «Виробник мясних напівфабрикатів»-4-го розряду

з\п
Тема
Кількість годин
Професія – 7411 Виробник м’ясних напівфабрикатів
Кваліфікація - Виробник м’ясних напівфабрикатів -4- го розряду
1.
Ознайомлення з підприємством,інструктажі з охорони праці і пожежної безпеки.
8
2.
Самостійне виконання робіт на робочому місці виробника мясних напівфабрикатів
184
Всього годин:
192
Разом годин:
626









 Перелік тем для перевірочної роботи за I півріччя

               Професія: « Обвалювальник мяса  -3, 4-го  розрядів»


1.Обвалювання лопаткових частин яловичини.
2. Обвалювання грудної частини яловичини.
3. Обвалювання спинно-реберної лопаткових частин яловичини.
4. Обвалювання поперекової частин яловичини.
5. Обвалювання крижневої частин яловичини.
6. Обвалювання передньої частини свинини.
7. Обвалювання лопаткової частини свинини.
8. Обвалювання середньої частини свинини.
9. Обвалювання спинно-реберної  частини свинини.
10. Обвалювання окісту свинини.
11. Обвалювання передньої частини баранини.
12. Обвалювання лопаткової частини баранини.
13. Обвалювання середньої частини баранини.
14. Обвалювання спинно-реберної  частини баранини.
15. Обвалювання тазостегнової  баранини.
16.Розбирання пів туш свинини на копчення.


     Перелік тем для перевірочної роботи  за II півріччя


   Професія: « Жилувальник мяса та субпродуктів -2,3 -го  розрядів»


1.Жилування мяса лопаткових частин яловичини.
2. Жилування мяса грудної частини яловичини.
3. Жилування мяса спинно-реберної лопаткових частин яловичини.
4. Жилування мяса тазостегнової частини яловичини.
5. Жилування мяса поперекової частин яловичини.
6. Жилування мяса передньої частини свинини.
7. Жилування мяса лопаткової частини свинини.
8. Жилування мяса середньої частини свинини.
9. Жилування мяса окісту свинини.
10. Жилування мяса лопаткової частини баранини.
11.Жилування мяса середньої частини баранини.
12. Жилування мяса субпродуктів.
13.Жилування  мяса для виробництва напівфабрикатів.



         Перелік завдань для роботи у бригадах

Професії: « Обвалювальник мяса  -3, 4-го  розрядів»
« Жилувальник мяса та субпродуктів -2,3 -го  розрядів»


      №
бригади
                                Завдання
       1
Обвалювання частин туш яловичини
       2
Обвалювання четвертин яловичини
       3
Обвалювання пів туш свинини
       4
Обвалювання туш баранини
       5
Розбирання пів туш свинини на копченості
       6
Жилування мяса  яловичини
       7
Жилування мяса  свинини
       8
Жилування мяса  баранини
       9
Жилування мяса  субпродуктів
      10
Жилування мяса  для виробництва напівфабрикатів



Перелік самостійних робіт у відповідності з професією та розрядом

Професія: « Обвалювальник мяса  -3-го розряду»
- обвалювання четвертини туші яловичини;
- обвалювання четвертини туші свинини;
- відокремлення м’язової ,жирової і сполучної тканини від кісток під час обвалювання відрубів;
- розбирання свинячих пів туш на копчення.

 Професія: « Обвалювальник мяса  4-го розряду»
- обвалювання яловичих пів туш;
- обвалювання свинячих пів туш;
- відокремлення м’язової,жирової і сполучної тканини з грудної, крижневої кісток;
- обвалювання свинячих голів.

                   Професія: « Жилувальник мяса та субпродуктів -2го  розряду»
- піджиловування бланшованих язиків;
- піджиловування печінки;
- піджиловування субпродуктів;
- розбирання вареного мяса  для ковбасного і кулінарного виробництва;
- розбирання субпродуктів для ковбасного і кулінарного виробництва.

 Професія: « Жилувальник мяса та субпродуктів 3 -го  розрядів»
- жилування яловичини;
- жилування свинини;
- жилування яловичих субпродуктів;
- жилування свинячих субпродуктів;
- різання на шматки встановленого розміру і розбирання жилованого мяса за ґатунками з додержанням нормативів виходів.

                  Професія: «Виробник мясних напівфабрикатів  4-го розряду»
-виготовлення натуральних напівфабрикатів;
-виготовлення січених напівфабрикатів;
-виготовлення фаршу для пельменів і фрикадельок;
-виготовлення швидкозаморожених готових страв;
-виготовлення великошматкових напівфабрикатів;
-виготовлення кулінарних виробів з борошняних виробів;
-нарізування та фасування напівфабрикатів:
а)порційних;
б )панірованих;
в)дрібно шматкових;





Немає коментарів:

Дописати коментар

Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".

12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...