Підписатися на:
Дописи (Atom)
Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".
12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...
-
До м'ясних напівфабрикатів відносять вироби, підготовлені для кулінарної обробки. Основною сировиною для виготовлення м'ясних...
-
До традиційного асортименту м ’ ясних продуктів відносять : 1) фасоване м ’ ясо – м ’ ясо забійної худоби та птиці певно...
-
5 цікавих фактів про м'ясо Ще з давніх часів люди їдять м'ясо. Вид уживаного продукту змінювався з еволюцією людини: спочатку це...
Немає коментарів:
Дописати коментар