Підписатися на:
Коментарі (Atom)
Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".
12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...
-
До м'ясних напівфабрикатів відносять вироби, підготовлені для кулінарної обробки. Основною сировиною для виготовлення м'ясних...
-
До традиційного асортименту м ’ ясних продуктів відносять : 1) фасоване м ’ ясо – м ’ ясо забійної худоби та птиці певно...
-
за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник: Кухар (термін навчання 2 роки) Кухар; кондитер (термін навчання 1,5 роки...









































Немає коментарів:
Дописати коментар