Вступнику

ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище
харчових технологій та ресторанного сервісу»
запрошує на навчання випускників шкіл та професійно-технічних
закладів на 2018-2019 навчальний рік на основі
повної загальної середньої освіти (11 класів)

за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:
Кухар (термін навчання 2 роки)
Кухар; кондитер (термін навчання 1,5 роки)
Кухар; офіціант (термін навчання 1,5 роки)
Офіціант; бармен (термін навчання 1,5 роки)
Обвалювальник м’яса; жилувальник м’яса та субпродуктів; виробник м’ясних напівфабрикатів (термін навчання 1,5 роки)
Майстер ресторанного обслуговування (термін навчання 1 рік)
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів (термін навчання 1 рік)
або при наявності диплому кваліфікованого робітника
Форма навчання: денна.
Для вступу до нашого навчального закладу потрібно подати такі документи:
- документ про освіту (оригінал+копія): атестат з додатком (для випускників шкіл) та диплом кваліфікованого робітника з додатком (для випускників професійно-технічних навчальних закладів);
- довідка з місця проживання та про склад сім'ї та її соціальний статус;
- медична довідка 086/о, установленою чинним законодавством (оригінал або її завірену копію), додатково від профільного лікаря, якщо є вади здоров’я про профпридатність;
- карта профілактичних щеплень;
- фотокартки (3×4 см) - 6 шт.;
- свідоцтво про народження (копія);
- довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (копія) - 3 екз.;
- копії паспорта (стор.1,2,11) або ІD-картки та витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, або посвідки на проживання. - 3 екз.;
- посвідчення про приписку до призовної дільниці (копія);
- санітарна книжка нового зразка (крім професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»);
- конверт з маркою для відправлення листів по Україні - 2 шт;
- папір А4 - 20 аркушів;
- папка-швидкозшивач з перфорацією.
Заява на навчання подається особисто вступником.
Зарахування на навчання проводиться без вступних випробувань та без наявності сертифікату про ЗНО. Учні вступають до навчального закладу за результатами конкурсу атестатів та співбесіди щодо обраної професії.
На період навчання учні училища забезпечуються стипендією, харчуванням, іногородні – гуртожитком.
Навчально - виробничий процес в училищі здійснюється на підставі Закону України Про професійно-технічну освіту від 10.02.1998 № 103/98-ВР, Положення про організацію навчально - виробничого процесу в професійно-технічних навчальних закладах від 30.05.2006 N 419, Порядку надання робочих місць для проходження учнями, слухачами професійно-технічних навчальних закладів виробничого навчання та виробничої практики від 7 червня 1999 р. N 992, Статуту училища та інших нормативних і навчально-методичних документів, затверджених Міністерством освіти і науки України.
Приймальна комісія розпочинає роботу з 15 травня 2018 року
Графік роботи приймальної комісії:
понеділок - п'ятниця
з 8:00 до 17:00
субота - з 10:00 до 14:00 (з 01 липня 2018 року)
неділя – вихідний

Контактний телефон: (044) 567-96-68

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".

12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...