До традиційного асортименту м’ясних продуктів відносять:
1) фасоване м’ясо – м’ясо забійної худоби та птиці певної ваги, упаковане у плівку чи інші види пакувальних матеріалів.
2) м’ясні копченості – шматкові м’ясні вироби, виготовлені із відповідних частин туші, які оброблені відповідно до технологічних інструкцій для безпосереднього вживання в їжу.
3) ковбасні вироби
– м’ясні продукти, виготовлені з ковбасного фаршу в оболонці чи без неї, які пройшли
теплову обробку до готовності до вживання.
4) м’ясні напівфабрикати – вироби з натурального (не
підданого подрібненню) або посіченого м’яса без термічного оброблення.
5) м’ясні та м’ясо-рослинні консерви – продукти з м’яса та (або) субпродуктів, герметично закупорені у банки, піддані дії високих температур, для м’ясо-рослинних із використанням рослинної сировини (овочі, крупи, бобові).
6) м’ясні кулінарні вироби.
7) швидкозаморожені м’ясні страви.




Немає коментарів:
Дописати коментар