пʼятниця, 23 березня 2018 р.

Асортимент м’ясних продуктів


До традиційного асортименту мясних продуктів відносять:
 1) фасоване мясомясо забійної худоби та птиці певної ваги, упаковане у плівку чи інші види пакувальних матеріалів.
2) мясні копченостішматкові мясні вироби, виготовлені із відповідних частин туші, які оброблені відповідно до технологічних інструкцій для безпосереднього вживання в їжу.
 3) ковбасні вироби – м’ясні продукти, виготовлені з ковбасного фаршу в оболонці чи без неї, які пройшли теплову обробку до готовності до вживання.
4) м’ясні напівфабрикати – вироби з натурального (не підданого подрібненню) або посіченого м’яса без термічного оброблення.
5) мясні та мясо-рослинні консервипродукти з мяса та (або) субпродуктів, герметично закупорені у банки, піддані дії високих температур, для мясо-рослинних із використанням рослинної сировини (овочі, крупи, бобові).
6) мясні кулінарні вироби.          
7) швидкозаморожені мясні страви.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".

12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...