середу, 14 березня 2018 р.

Лабораторно-практична робота в групі №1


21.11.2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в лабораторії №1 майстрами в/ н Юрченко Т.Г. та Пархоменком В.В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі №1 за професією «Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів».
Метою роботи було:
- навчитися робити перерахунок сировини на задану кількість виготовлення м’ясних напівфабрикатів;
- підібрати інструмент, інвентар, посуд;
- організувати робоче місце;
- дотримуватися вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці та ін..

В ході лабораторно-практичної роботи були приготовлені м’ясні напівфабрикати: котлета «Їжачок», «Кораблик», чивапчічі, люля-кебаб, гамбургер-асорті, ковбаса «Домашня», байдарка, рулет «Ніжність»


                                                                     


Здобувачі освіти сумлінно працювали над поставленими завданнями та показали високий рівень знань, умінь та навичок.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".

12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...