середу, 14 березня 2018 р.
Лабораторно-практична робота в групі №1
21.11.2017 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» в лабораторії №1 майстрами в/ н Юрченко Т.Г. та Пархоменком В.В. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі №1 за професією «Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів».
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Перевірочна робота за професією "Жилувальник м'яса ІІІ розряду".
12 квітня 2018 року в навчальній лабораторії № 1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервіс...
-
До м'ясних напівфабрикатів відносять вироби, підготовлені для кулінарної обробки. Основною сировиною для виготовлення м'ясних...
-
До традиційного асортименту м ’ ясних продуктів відносять : 1) фасоване м ’ ясо – м ’ ясо забійної худоби та птиці певно...
-
5 цікавих фактів про м'ясо Ще з давніх часів люди їдять м'ясо. Вид уживаного продукту змінювався з еволюцією людини: спочатку це...
Немає коментарів:
Дописати коментар