05 лютого 2018 року в кабінеті № 32 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота за професією «Обвалювальник м’яса IV розряду» в групі №1 з майстром в/н Юрченко Т.Г.
Перед здобувачами освіти було поставлено завдання – обвалювання м’яса частин яловичини та свинини. Під час перевірочної роботи здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання.
Роботи здобувачів освіти були оцінені комісією за такими критеріями:
Роботи здобувачів освіти були оцінені комісією за такими критеріями:
- технології та методи обвалювання.
- анатомічна будова частини.
- порядок виділення кісток.
- безпека праці
Немає коментарів:
Дописати коментар